En filmrecensionsblogg som är nästan lika bra som Rocky IV

OM BLOGGEN

Fiffis filmtajm är en blogg för dig som älskar film. Det är också en blogg för dig som gillar att läsa om film och kanske läsa en recension som är snäppet längre än fem rader i en kvällstidning.

Det här är ingen prettoblogg. Jag är väldigt mycket som folk är mest, lite ”svennebanan” sådär. Jag kikar inte det minsta på gängse uppfattning i massmedia och jag är inte överdrivet beläst i filmvetenskap. Jag går helt efter eget huvud, hjärta, tycke och smak vilket kan gå både rent åt helvete och hur bra som helst.
Vilka filmer som helst kan dyka upp här, det är liksom det som är meningen. Vad som helst kan hända, det enda som är konstant är ”Fiffilurorna”, mitt betygssystem:
Till vardags kallas detta bajs och spolas ner i toaletten men nu handlar det om film och kallas med ett finare ord kalkon.
Njaaaa. Går att se men är något jag glömt bort redan till eftertexterna.

Helt okej. Bra underhållning för stunden.

Toppenbra. Den här kommer jag se om!

Världsklass! Kärlek! Applåder och visslingar! Den här filmen kommer jag se mååååånga gånger.

Under varje recension, direkt efter ordet ETIKETTER, står det vilket år filmen kommer ifrån, originaltitel, skådespelare, regissör (oftast) och vilken genre filmen kan och bör klassas som.

Har du några frågor, vill önska en recension av en speciell film, skänka ett årskort på SF, skicka micro-popcorn, är du regissör och vill ge bort ett recensionsex av din egen film eller vill du helt enkelt bara säga något som inte alla läsare ska läsa – mejla mig på fiffi@fiffisfilmtajm.se.

Annars, skriv en kommentar vettja. Vad tycker DU om filmerna jag recenserar?

Kul att du hittade hit! ♥
/Fiffi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s